Beskrivning

Allt finns där bara du öppnar dina ögon. Jag vill i mitt arbete få dig att lyfta blicken och se vidare. Om det så handlar om journalistik, radioupplevelser eller fotografi. Min övertygelse är att man genom möten med andra människor får ett vidare perspektiv i livet. Man behöver inte förstå, behöver inte hålla med. Bara öppna ögonen….

Nyfikenhet, ärlighet och öppenhet är viktigt i alla produktioner. Det krävs ett öppet hjärta för att få människor att berätta och beröras, ett öppet sinne för att hitta bilderna som berör och en öppenhet för andra möjligheter för att kunna ifrågasätta.

Jag har arbetat som journalist och programledare sedan 1993. Jag kan hjälpa dig med produktioner inom radio, journalistik, fotografi, speaker och information.

Efter drygt 20 år som journalist har jag fått den trygghet erfarenhet kan ge, men jag har även värnat om glädje och nyskapande i mitt arbete. Jag älskar nya utmaningar och det är just därför jag har vidareutbildat mig till fotograf.

Sedan 2010 arbetar jag halvtid som fotograf och bildretushör. Det har öppnat nya dörrar inom yrkeslivet och gett mig nya uttryckssätt. Att vara både journalist och fotograf ger stora fördelar, bland annat då jag skrev boken "Toner för livet" och kunde uttrycka mig både i text och bild.

Jag började mitt första radiojobb på Sveriges Radio 1993 och än idag producerar jag olika radioprogram och reportageserier för Sveriges Radio.

Hör gärna av dig om du vill att jag gör ett jobb inom journalistik, programlederi, speakerinläsning, bildbehandling eller fotografi.

Jag hoppas och tror att du respekterar min upphovsrätt på allt material här på min sida. Om du vill använda en bild eller text i något sammanhang är du välkommen att höra av dig.

Kika gärna in på min hemsida om du vill veta mer:
pilamedia.se

Referenser

Sveriges Radio

Pia Lindhe Rudolf har en gedigen erfarenhet av radio. Hon har arbetar inom Sveriges Radio som programledare, producent, reporter och nyhetsjournalist sedan 1992. Hon var även med när reklamradion gjorde sitt intåg i etern och var med och startade upp Rix FM. Efter ett par år på Rix FM och även Mix Megapol återvände hon till Sveriges Radio och arbetade även på SVT.

Sveriges Radio Sörmland - Haffa

Pia Lindhe Rudolf producerade och var programledare för programmet Haffa på Sveriges Radio P4 Sörmland. Programmet sändes på fredagseftermiddagarna från 2010 till och med 2014.

Sveriges Radio- Reportageserie

Pia Lindhe Rudolf har under 2010 producerat en reportageserie om Mälardalens högskola för Sveriges Radio. Detta har varit en produktion på elva reportage med syfte att beskriva livet på en stor svensk högskola.

Sveriges Radio - Reportagesserie

Pia Lindhe Rudolf har under 2014 producerat en reportageserie om landsbygden för Sveriges Radio. Detta har varit en produktion på åtta reportage med syfte att beskriva de förutsättningar som landsbygden har idag och låta oss möta människorna som håller den levande.

Contento Wassum Academy

E-learning och interaktiva utbildningar är idag en stor marknad för mediaproducenter. Pia Lindhe Rudolf samarbetar bland annat med Contento Wassum Academy som är en prisbelönt producent av utbildningsmaterial. Pia Lindhe Rudolf är ofta speakerröst samt programledare i utbildningsfilmer. Hon har även skrivit manus för utbildningar som producerats av Contento Wassum Academy. www.contento.se www.contentowassum.se

EpostKontakt

www.pilamedia.se